Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Ședinţa tehnică nr. 2, privind elaborarea Concepției de dezvoltare durabilă a infrastructurii transporturilor pentru teritoriul municipiului Chișinău

   11502

Direcţia generală arhitectură, urbanism şi relaţii funciare, împreună cu Institutul Municipal de Proiectări „Chişinăuproiect", invită consilierii CMC, societatea civilă, specialişti în domeniul urbanismului şi amenajării teritoriului, inclusiv din mediul de afaceri, pentru a participa la şedinţa tehnică nr. 2, privind elaborarea „Concepției de dezvoltare durabilă a infrastructurii transporturilor pentru teritoriul municipiului Chișinău”. Evenimentul este programat pentru luni, 26 noiembrie 2018, ora 14 00, sala de ședințe a CMC. 

Agenda ședinței: 

1.      Cuvânt de deschidere cu privire la importanta si necesitatea elaborării conceptului de dezvoltare durabilă a infrastructurii transporturilor pentru teritoriul municipiului Chișinău cu utilizarea noilor soluții inteligente software - arhitect-şef al mun. Chisinau,  S. Borozan.

2.      Importanţa şi participarea societăţii civile în procesul de elaborare a planurilor de dezvoltare strategică pentru municipiul Chişinău - A. Barcovschi.

3.      Descrierea etapelor de lucru în procesul de elaborare a conceptului cu utilizarea soluţiilor inteligente software în domeniul modelării fluxurilor de transport pentru viitorul mobilităţii urbane. Exemple de proiecte elaborate şi implimentate. Metodologia colectării datelor necesare. - partenerii de la institutului de  proiectări OOO "А+С Транспроект" Sankt Petersburg, Federaţia Rusă, partenerii PTV AG (Planung Transport Verkehrt)  RFG.

4.      Dezbateri şi propuneri privind dezvoltarea strategică a municipiului Chișinău

Platforma de discuții.

 

Participanți la ședință:

 Data desfășurării - 26 noiembrie 2018, ora 14 00  sala nr. 13 de ședințe a CMC .

 Responsabil organizarea şedinţei: Vasile Colot architect direcţia arhitectură

                                                             Telefon de contact 069313169

                                                             Alexandrina Dumitraşcu - inginer urbanist

                                                             Telefon de contact 069551647