Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Şedinţă extraordinară a Consiliului Municipal Chişinău

   3956

ORDINEA DE ZI


a şedinţei extraordinare a Consiliului municipal Chişinău


din 20 martie 2008


   


1. Cu privire la aprobarea Programului municipal privind repartizarea alocaţiilor bugetare pentru  finanţarea  obiectivelor de investiţii  capitale  pe anul 2008.


RAPORTOR: dl Vasile Panfil, director al Direcţiei construcţii capitale



 


2. Cu privire la aprobarea Programului de acţiuni, sărbători şi manifestări cultural-artistice al Direcţiei cultură pentru anul 2008.


RAPORTOR: dna Ana Culev, director al  Direcţiei cultură



 


3. Cu privire la aprobarea Programului de  lucrări  la reparaţia capitală a fondului locativ  pe anul 2008 conform prevederilor deciziei Consiliului municipal Chişinău nr. 13/1 din  27.12.2007 „Cu privire la stabilirea bugetului municipal Chişinău pe anul 2008”.


RAPORTOR: dl Dionisie Boaghie, şef al Direcţiei generale locativ-comunale şi amenajare



 


4. Despre operarea unor modificări în decizia Consiliului municipal Chişinău nr. 3/1 din 21.02.2008 “ Referitor la operarea unor modificări şi completări la decizia Consiliului municipal Chişinău nr. 13/1 din 27.12.2007 „Cu privire la stabilirea bugetului municipal Chişinău pe anul 2008” şi alocarea de mijloace financiare din soldul de mijloace băneşti constituite în urma executării bugetului municipal în anul 2007” .


RAPORTOR: dl Mihail Moldovanu, director al Direcţiei sănătăţii



 


5. Pentru aprobarea Regulamentului privind modul de formare şi utilizare a mijloacelor fondului de rezervă al municipiului Chişinău.


RAPORTOR: dna  Maria Cărăuş, director  al Direcţiei generale finanţe



 


6. Cu privire la aprobarea statutului Întreprinderii municipale „Parcul urban de autobuze”.


RAPORTOR: dl Iacob Capcelea, director al Întreprinderii municipale „Parcul urban de autobuze”


               


 


7. Cu privire la aprobarea Regulamentului de organizare şi funcţionare a serviciilor publice de alimentare cu apă şi canalizare din municipiul Chişinău.


RAPORTOR: dl Constantin Becciev, director general al S.A. „Apă-Canal Chişinău”


 


8. Cu privire la aprobarea Regulamentului şi componenţei nominale a punctului de dirijare pentru situaţii excepţionale al municipiului Chişinău.


RAPORTOR: dl Veaceslav Petruşca, şef adjunct al Direcţiei  situaţii excepţionale a municipiului Chişinău



 


9. Cu privire la desemnarea factorilor de decizie pentru protecţia civilă a municipiului Chişinău.


RAPORTOR: dl Veaceslav Petruşca, şef adjunct al Direcţiei  situaţii excepţionale a municipiului Chişinău



 


10. Cu privire la aprobarea şi punerea în aplicare a cotelor de taxe locale lunare pentru prestarea serviciilor de transport auto de călători pe teritoriul municipiului Chişinău pe anul bugetar 2008.


RAPORTOR: dl Veaceslav Ţerna, director al Direcţiei generale transport public şi căi de comunicaţie



 


11. Cu privire la aprobarea componenţei nominale a Consiliului de administraţie al Fondului municipal Chişinău de susţinere socială a populaţiei.


RAPORTOR: dl Mihai Sorochin, director executiv al Fondului municipal Chişinău de susţinere socială a populaţiei


            


12. Cu privire la aprobarea Regulamentului , structurii şi statelor de personal ale Centrului pentru Copilărie, Adolescenţă şi Familie.


RAPORTOR: dna Svetlana Chifa, şef al Direcţiei municipale pentru protecţia drepturilor copilului



 


13. Cu privire la susţinerea proiectului „Amicul-Centrul de asistenţă psiho-Socială a copilului şi familiei”.


RAPORTOR: dna Svetlana Chifa, şef al Direcţiei municipale pentru protecţia drepturilor copilului



 


14. Despre excluderea apartamentului nr. 3 din str. Lev Tolstoi, 42 de la balanţa Direcţiei generale locativ-comunale şi amenajare.


RAPORTOR: dl Dionisie Boaghie, şef al Direcţiei generale locativ-comunale şi amenajare



 


15. Cu privire la transmiterea blocului locativ nr. 5/2 din str. Cornului în gestiunea economică a Asociaţiei proprietarilor de locuinţe privatizate nr. 55/30 COOP.


RAPORTOR: dl Dionisie Boaghie, şef al Direcţiei generale locativ-comunale şi amenajare



 


16. Cu privire la recepţionarea şi transmiterea la balanţă a lucrărilor de construcţii şi amenajare complexă a scuarului Complexului comemorativ „Feciorilor Patriei – Sfântă Amintire”.


RAPORTOR: dl Vasile Panfil, director al  Direcţiei construcţii capitale



 


17. Cu privire la retrocedarea în proprietatea publică a Consiliului municipal Chişinău a Întreprinderii de stat „Direcţia parcurilor de cultură şi odihnă”


RAPORTOR: dna Eugenia Ciumac, şef al Direcţiei evidenţă contabilă şi analiză economică



 


18. Cu privire la anularea pct. 1.8 din decizia Consiliului municipal Chişinău nr. 17/24-1 din 01.05.2003 „Cu privire la recepţionarea obiectivelor construite pe teritoriul municipiului Chişinău” .


RAPORTOR: dl Gheorghe Raileanu,  şef al Direcţiei autorizare şi disciplină în construcţii


            


19. Cu privire la prelungirea termenului de arendare a terenurilor -  3 proiecte:



19.1  Cu privire la prelungirea termenului de arendare a lotului de pământ din str. Valea Crucii ÎCS „LUKoil-MOLDOVA” SRL.



19.2 Cu privire la prelungirea termenului de arendare a lotului de pămînt din str. Andrei Doga, 45/1 Societăţii pe acţiuni  „M.C.M”.



19.3 Cu privire la prelungirea termenului de arendare a lotului de pămînt din bd. Gagarin, 5/1 Întreprinderii Individuale „CACICA”.


RAPORTOR: dl Vladimir Modârcă, director al Direcţiei generale arhitectură, urbanism şi relaţii funciare



 


20. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată  asupra lotului de pământ – 57 proiecte:



20.1 Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate asupra lotului de pământ din str-la 1 Aerodromului, 4 dnei Ala Bondarciuc.



20.2 Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată  asupra lotului de pământ din str. Valeriu Cupcea, 91 dnei Elena Stolear.



20.3 Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată  asupra lotului de pământ din str. Ion Luca Caragiale, 22 dnei Maria Dodon.



20.4 Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată  asupra lotului de pământ din str. Constructorilor, 103 dlui Iuri Florea.


20.5 Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată  asupra lotului de pământ din str. Carierei, 73 dnei Iulia Bruma.



20.6 Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată  asupra lotului de pământ din str. Ion Inculeţ, 26 dnei Alina Kuciuk.



20.7 Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată  asupra lotului de pământ din str-la Poştei, 5 dnei Milania Croitor.



20.8 Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată  asupra lotului de pământ din str. Constructorilor, 66 dnei Lilia Miron.



20.9 Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate   asupra lotului de pământ din str. Movila lui Burcel, 23 dlui Valerian Ciocan.



20.10 Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată  asupra lotului de pământ din str. Ion Inculeţ, 35 dnei Maria Godiac.



20.11 Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată  asupra lotului de pământ din str. M. Lermontov, 92 “a” dnei Angela Alexa.



20.12 Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată  asupra lotului de pământ din str. Tudor Panfile, 32 dlui Mihail Vatamaniuc.



20.13 Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată  asupra lotului de pământ din str. Alexei Mateevici, 93 dlui Liviu Terentii.



20.14 Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată  asupra lotului de pământ din str. Bucureşti, 42/1 dlui Alexei Belous.



20.15 Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată  asupra lotului de pământ din str. Toma Ciorbă, 13 dlui Anatolie Josan.



20.16 Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Uzinelor,182 „a”.



20.17 Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str-la ircului,2 dlui Serghei Popovici.



20.18 Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str.Ion Luca Caragiale, 31 dnei Elena Dinu.



20.19 Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str.Gheorghe Bezvoconi dnei Raisa Tereşciuc.



20.20 Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str V.Belinschi, 5 „a” dlui Eduard Covblic.



20.21 Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str.Vasile Lupu, 93 dlui Alexandru Hîrştioagă.



20.22 Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str.Andrei Izbaş, 29 dlui Alexandru Costiuc.



20.23 Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str.Plaiului,40 dnei Anna Chian.



20.24 Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din şos. Munceşti,166 dnei Angela Trofina.



20.25 Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Drumul Taberii, 8 dlui Adam Motorniuc.



20.26 Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str.George Meniuc, 41 dnei Diana Bivol.



20.27 Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str.Gh.Madan, 25 dnei Tamara Tanas



20.28 Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Lacului, 58 dnei Eugenia Tiutiunic.



20.29 Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str.Petricani, 38/1 dlui Vladimir Bîtlan.



20.30 Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. V. Belinschi, 19  „a” Veaceslav  Ciubotaru.



20.31 Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str.A.Puşkin, 10 dlui Andrei Ciobanu.



20.32 Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str.Dîmbului, 2/3 dlui V. Rudi.



20.33 Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str-la Ioan Botezătorul, dnei Vera Rîbalca.



20.34 Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str.Titu Maiorescu, 13/2 dnei Vera Creţu.



20.35 Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Voievozilor, 8 dlui Vladimir Torgonshi.



20.36 Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str.Schitului,3 „a” dnei Angela Stogu.



20.37 Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. A. Puşkin, 8 dnei Ala Ciobanu.



20.38 Cu privire la  autentificarea dreptului de proprietate privată  asupra lotului de pământ din str. 8 Martie, 131 dlui Onofrei Malai.



20.39  Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Mileşti, 28 dlui Valeriu Ceaicovschi.



20.40 Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Uzinelor, 130 dlui Vasile Advahov.



20.41 Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Ion Vatamanu, 26 dnei Natalia Pavlova.



20.42   Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Vlad Ţepeş, 45 dnei Nadejda Gîncu.



20.43 Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Bariera Sculeni, 14 dnei Lidia Sîrghi.



20.44 Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Anton Crihan, 29 dnei Nina Moscalenco.



20.45 Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Victor Crăsescu, 24 dnei Rada  Pitula.



20.46 Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Cetatea Chilia, 77 dnei Svetlana Miliutina.



20.47 Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. V. Cheltuială, 21 dlui Nicolae Bodrug.



20.48 Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Ioan Livescu, 15 dlui Igor Goraşov.



20.49 Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. Aşhabad, 138 dlui Mihail Baciu.



20.50 Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate    asupra lotului de pămînt din str. Rariştii, 7 dlui Mihail Tataru.



20.51 Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pământ din str. Bulboaca, 33 dnei Iulia Verlan.



20.52 Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pământ din str. Dimineţii, 18 dlui Tamaz Cacabadze.



20.53 Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pământ din str. E. Teodoroiu, 59 dnei Inesa Jucovschi.



20.54 Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pământ din str. Iazului, 59 dnei Svetlana Laşco.



20.55 Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pământ din str. Academiei, 3/5 dnei Alina Golenco.



20.56 Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pământ din str. Liliacului, 2/1 dnei Tamara Chişcă-Doneva.



20.57 Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pământ din str. 8 Martie, 70 dlui Constantin Schidu


RAPORTOR: dl Vladimir Modârcă, director al Direcţiei generale arhitectură, urbanism şi relaţii funciare



 


21. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată comună asupra lotului de pământ – 15 proiecte:



21.1 Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată comună asupra lotului de pământ din str. Vaslui, 5 dlor Iurie Cimpac, Nicolae Cimpac, Liubovi Conovalova, Lidia Farfaniuc.



21.2 Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată comună asupra lotului de pământ din str. Victor Crăsescu, 55 dlor Andrei Gumovschi, Liviu Gumovschi şi Ana Gumovschi.



21.3 Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată comună asupra lotului de pământ din şos. Munceşti, 231 dlor Vasile Cojocaru, Elena Cojocaru şi Feodora Berendeeva.



21.4 Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată comună asupra lotului de pământ din str. Iazului, 6 dlor Violeta Cevdar, Valentina Rusu şi Viorel Rusu.


21.5 Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată comună asupra lotului de pămînt din str. Alba Iulia, 178 dlor Olga Coşcodan, Tatiana Scrinciuc, Serghei Lîseniuc, Alexandru Lîseniuc şi raisa Sargoş.



21.6 Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată comună asupra lotului de pămînt din str.Mitropolit Gurie Grosu, 12 dlor ludmila Chernova şi Anatolie Chernov.



21.7 Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată comună asupra lotului de pămînt din str. Hruşca, 3.



21.8 Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată comună asupra lotului de pămînt din str-la Ghica Vodă, 2 dlor Iurii Liberda şi Aureliu Grosu.



21.9 Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată comună asupra lotului de pămînt din str.Sfînta Vineri, 37 dlor Lilia Pascal şi Grigore Pascal.



21.10 Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată comună asupra lotului de pămînt din str.Bazinului, 16 dlor Gheorghe Donica şi Mihail Harea.



21.11 Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată comună asupra lotului de pămînt din str.Uzinelor, 153 dlor Valentina Tataru, Alisa Moisienco şi Semion Catanchin.



21.12 Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată comună asupra lotului de pămînt aferent casei de locuit particulare din str.Nicolae H.Costin, 44 dlor Pavel Angheluţa şi Ecaterina Iudina.



21.13 Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată comună asupra lotului de pămînt din str.Dumbrăvii,1 dnelor Antonina Şendrea şi Nadejda Cojocari.



21.14 Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată comună asupra lotului de pământ din str. Columna, 94 dlor Vladimir Tcaci, Angelina Banari şi Victor Bivol.



21.15 Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată comună asupra lotului de pământ din str. Suceava, 138 dlor Svetlana Stucova, Oliga Vitinscaia şi Vasilii Vitinschii.


RAPORTOR: dl Vladimir Modârcă, director al Direcţiei generale arhitectură, urbanism şi relaţii funciare



 


22. Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate  în devălmăşie  asupra lotului de pământ – 3 proiecte:


22.1 Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate privată asupra lotului de pământ din şos. Hânceşti, 33 dlui Mihail Cotorobai.



22.2 Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate  în devălmăşie  asupra lotului de pământ din str. Hanul Morii, 142 dlor Victor Şclearenco şi Magdalina Şclearenco.



22.3 Cu privire la autentificarea dreptului de proprietate  în devălmăşie  asupra lotului de pământ din str. Luncii, 2 dlor Tatiana Şvedco şi Raisa Caciovscaia.


RAPORTOR: dl Vladimir Modârcă, director al Direcţiei generale arhitectură, urbanism şi relaţii funciare



 


23. Cu privire la autentificarea dreptului de folosinţă asupra lotului de pămînt – 5 proiecte:



23.1 Cu privire la autentificarea dreptului de folosinţă provizorie  asupra lotului de pământ din str-la V. Zarzăr, 13 dnei Tamara Morteanu.



23.2 Cu privire la autentificarea dreptului de folosinţă asupra lotului de pămînt din str. Poştei, 62 dnelor Ecaterina Coveazina şi Anna Gherasimenco.



23.3 Cu privire la autentificarea dreptului de folosinţă asupra lotului de pământ din str. Petricani, 23/4 Societăţii pe acţiuni „Apă-Canal Chişinău”.



23.4 Cu privire la autentificarea dreptului de folosinţă asupra lotului de pământ din str. S. Rahmaninov, 52 dnei Valentina Isac.



23.5 Cu privire la autentificarea dreptului de folosinţă  asupra lotului de pământ din str.Constructorilor, 91 dnei Rodica Zgardan.


RAPORTOR: dl Vladimir Modârcă, director al Direcţiei generale arhitectură, urbanism şi relaţii funciare



 


24. Cu privire la stabilirea dreptului de proprietate municipală asupra lotului de pământ aferent construcţiilor – 2 proiecte:



24.1 Cu privire la stabilirea dreptului de proprietate municipală asupra lotului de pământ aferent construcţiilor din str-la Melestiu, 2 dnei Eliza Prihodico.



24.2 Cu privire la stabilirea dreptului de proprietate municipală asupra lotului de pământ aferent construcţiilor din str. Constructorilor, 51 dnei Veronica Dodonu.


RAPORTOR: dl Vladimir Modârcă, director al Direcţiei generale arhitectură, urbanism şi relaţii funciare



 


25. Cu privire la operarea de modificări  -  2 proiecte:



25.1 Cu privire la operarea de modificări în decizia Primăriei municipiului Chişinău nr. 17/14 din 25.06.2002 “Cu privire la autentificarea dreptului deţinătorului de teren asupra lotului de pământ afferent caselor de locuit particulare în cadrul lucrărilor de înregistrare primară masivă”.


 25.2 Cu privire la operarea de modificări în decizia Consiliului municipal Chişinău nr. 62/30 din 26.12.2006 “Cu privire la atribuirea în proprietate privată a unor loturi de pământ în cartierul locative din Calea Orheiului – str. Bucovinei angajaţilor Universităţii Agrare de Stat din Moldova”


RAPORTOR: dl Vladimir Modârcă, director al Direcţiei generale arhitectură, urbanism şi relaţii funciare



 


26. Cu privire la atribuirea în proprietate privată a unui lot de pământ -  18 proiecte:



26.1 Cu privire la atribuirea lotului de pământ din str. L. Rebreanu, 131 dlui Sergiu Lazăr.



26.2 Cu privire la atribuirea lotului de pământ din str. A. Xenopol, 14 dnei Larisa Mazîlu.



26.3 Cu privire la atribuirea lotului de pământ din str. Gh. Bezviconi, 6 dnei Larisa Pleşca.



26.4 Cu privire la atribuirea lotului de pământ din str. Moara Roşie, 30/1 dlui Mihail Verebcean.



26.5 Cu privire la atribuirea în proprietate privată a unui lot de pământ din cartierul locativ Calea Orheiului – str. Bucovinei dlui Veaceslav Zaporojan.



26.6 Cu privire la atribuirea în proprietate privată a unui lot de pământ din str. Grenoble dlui Ştefan Belostecnic.



26.7 Cu privire la  atribuirea în proprietate privată a unui lot de pămînt din str. Suceviţa,23  dlui Ivan Buşila.



26.8  Cu privire la atribuirea în proprietate privată a unui lot de pămînt din str. Valea Dicescu,71 dlui Sergiu Creţu.



26.9 Cu privire la atribuirea în proprietate privată a unui lot de pămînt din str.Călugăreni,8 dlui Vladimir Palai.


26.10 Cu privire la atribuirea în proprietate privată a unui lot de pămînt din str. Nadejda Russo,1/2 dlui Mihail Ciubotaru.



26.11 Cu privire la atribuirea în proprietate privată a unui lot de pămînt din str.Ialoveni, 38/1 dlui Gheorghe Molla.



26.12 Cu privire la atribuirea în proprietate privată a unui lot de pămînt din str. Mitropolit Gurie Grosu, 4 dlui Chiril Panteleev.



26.13 Cu privire la atribuirea în proprietate privată a unui lot de pămînt din str.Mircea Eliade, 34 „G” dnei Ludmila Panfil.



26.14 Cu privire la atribuirea în proprietate privată a unui lot de pămînt din str.Ciocîrliei, 15/2 dlui Veaceslav Miron.



26.15 Cu privire la atribuirea în proprietate privată a unui lot de pămînt din str. Gh. Codreanu, 25 dlor Simion Guzun  şi Anastasia Coteţ.



26.16 Cu privire la atribuirea în proprietate privată asupra lotului de pămînt din str. N. Testemiţeanu, 18/1 dnei Rodica Galben.



26.17 Cu privire la atribuirea în proprietate privată  asupra lotului de pământ din str. Valea Dicescu, 13/1 dlui Mircea Blajin.



26.18 Cu privire la atribuirea în proprietate privată asupra lotului  de pământ din str. Moara Roşie, 28/1 dlui Lazar Panas.


RAPORTOR: dl Vladimir Modârcă, director al Direcţiei generale arhitectură, urbanism şi relaţii funciare



 


27. Cu privire la atribuirea în folosinţă a unui lot de pământ din str. M. Sadoveanu Asociaţiei obşteşti „Centrul de protecţie a Drepturilor Refugiaţilor, Combatanţilor şi Locuitorilor din Transnistria”.


RAPORTOR: dl Vladimir Modârcă, director al Direcţiei generale arhitectură, urbanism şi relaţii funciare



 


28. Cu privire la prelungirea termenului de folosire a loturilor de pământ de către Societatea municipală “Apicultorul”.


RAPORTOR: dl Vladimir Modârcă, director al Direcţiei generale arhitectură, urbanism şi relaţii funciare



 


29. Cu privire la atribuirea de nume unor străzi noi din municipiul Chişinău.


RAPORTOR: dl Vladimir Modârcă, director al Direcţiei generale arhitectură, urbanism şi relaţii funciare



 


30. Cu privire la darea în locaţiune a unor încăperi – 15 proiecte:



30.1 Cu privire la darea în locaţiune a unor încăperi din str. Grenoble, 145 (147) lit. L Societăţii pe acţiuni „SANFARM-PRIM”.



30.2 Cu privire la darea în locaţiune a unor încăperi din str. Alecu Russo, 11/1 lit. A (parter, subsol cu geamuri) Societăţii pe acţiuni „SANFARM-PRIM”.



30.3 Cu privire la darea în locaţiune a unor încăperi din str. Mitropolit Gurie Grosu, 4a lit. A, B (soclu) Asociaţiei obşteşti „Clubul sportiv de lupte „GLADIATOR”.



30.4 Cu privire la darea în locaţiune a unor încăperi din str. A.Hâjdeu, 72 lit. A (etajele 1 şi 3) Instituţiei obşteşti „Centrul intelectualităţii ruse”.



30.5 Cu privire la darea în locaţiune a unui spaţiu din str. 31 August 1989, 63 lit. A (parter) Întreprinderii individuale „CATON-CATRUC”.



30.6 Cu privire la darea în locaţiune a unei încăperi din str. Ceucari, 7 (soclu) Societăţii Comerciale „CONCEPT UNIC” SRL.



30.7  Cu privire la darea în locaţiune a unor încăperi din str. Grenoble, 145 (147) lit. L (etajele I, II) Instituţiei medico-sanitare publice Dispensarul Republican de Narcologie.                                      



30.8 Cu privire la darea în locaţiune a unor încăperi din str. Mihail Kogălniceanu, 48 lit. A (clădire separată) Instituţiei Medico-Sanitare Publice Policlinica Stomatologică Republicană.



30.9 Cu privire la darea în locaţiune a unei încăperi din Calea Orheiului, 107 (etaj tehnic) Societăţii comerciale „LAROM TV” SRL.



30.10 Cu privire la darea în locaţiune a unor încăperi din str. Teilor, 7/2 lit.A (etajul 2) Departamentului de executare a hotărârilor judecătoreşti.



30.11 Cu privire la darea în  locaţiune a unor încăperi din str.Mileşti, 34 lit. A (soclu, etajul III) SRL „VAE”.



30.12 Cu privire la darea în  locaţiune a unor încăperi din str. Vasile Alexandri, 103 lit. A (parter) Inspectoratului de Stat Republican pentru Protecţia Plantelor.



30.13 Cu privire la darea în locaţiune a unor încăperi din str. Zelinski, 38/2 lit. A (subsol) dnei Ecaterina Paladi.



30.14 Cu privire la darea în locaţiune a unei încăperi din bd.Dacia 60/1, lit.A (subsol cu geamuri) dlui Iurii Arhipov.



30.15 Cu privire la darea  în locaţiune a unor încăperi din şos. Hânceşti, 60/1 lit.A (etaj tehnic) dlui Lilian Oprea.


RAPORTOR: dl Vladimir Iermicioi, director adjunct al Direcţiei generale economie, reforme şi relaţii patrimoniale



 


31. Cu privire la darea în folosinţă a unor încăperi – 2 proiecte:



31.1 Cu privire la darea în folosinţă a unor încăperi din str. Armenească, 43 lit. A (parter) Direcţiei generale educaţie, tineret şi sport.



31.2 Cu privire la darea în folosinţă a unor încăperi din str. Gh. Asachi, 25 lit. A (subsol cu geamuri) Întreprinderii de producţie şi instruire a invalizilor „HANDI” S.R.L.


RAPORTOR: dl Vladimir Iermicioi,   director adjunct al Direcţiei generale economie, reforme şi relaţii patrimoniale



 


32. Despre operarea unor modificări şi completări - 2 proiecte:



32.1 Despre operarea unor modificări şi completări în decizia Consiliului municipal Chişinău nr. 24/10-30 din 07.06.2005 „Cu privire la darea în locaţiune a unei încăperi din incinta Instituţiei Medico-Sanitare Publice „AMT Centru” din str. 31 August 1989, 63 lit. A (parter) Societăţii pe acţiuni „SANFARM-PRIM””.



32.2 Despre operarea unor modificări în decizia Consiliului municipal Chişinău nr. 54/30-26 din 03.08.2006 „Cu privire la darea în locaţiune a unor încăperi din incinta şcolii internat nr. 3 din str. Gheorghe Caşu, 33 lit, G (parter) Societăţii comerciale „BENEDEZ” SRL”.


RAPORTOR: dl  Vladimir Iermicioi, director adjunct al Direcţiei generale economie,    reforme şi relaţii patrimoniale



 


33. Cu privire la casarea mijloacelor fixe ale Direcţiei educaţie, tineret şi sport a sectorului Râşcani


RAPORTOR: dna Tatiana Tverdohleb-Nagnibeda, director general al Direcţiei generale educaţie, tineret şi sport


 


Preşedinte al Consiliului                                                Mihai Ghimpu