Pagina oficială a Municipiului Chișinău

SA „Apă-Canal Chişinău” anunţă sistări de apă în sectoarele Botanica şi Ciocana

   5129

În scopul desfăşurării lucrărilor de reparaţie planificate pentru data de 15 august, cu începere de la orele 00.00 şi până pe 16 august 2007, până la orele 06.00,  va fi sistată alimentarea cu apă în sectoarele Botanica şi Ciocana.

În sectorul Botanica livrarea apei va fi sistată pe străzile Munceşti, Aşhabad, Cetatea Albă, Plaiului, Popovici, Tăbăcăria Nouă, Riga, Minsk, Dimineţii, Dumitriu, Frumuşica, Alistar, Sfânta Treime, Scutari, Dorobanţi, Podişilor, Aleea Gării, Decebal 19. De asemenea, livrarea apei va fi întreruptă în oraşul Sângera, satul Dobrogea, la Asociaţia populară de prelucrare a lemnului şi de producere a mobilei "Codru".

În acelaşi timp, în sectorul Ciocana, apa va lipsi pe străzile Uzinelor, Otovasca, Cărămidarilor, Rebreanu, Movileni, Călătorilor, Işnovă, strada Voluntarilor, de la nr.18 până la sfârşitul străzii.

SA „Apă-Canal Chişinău" preconizează ca în perioada de sistare a apei vor fi spălate 38 de km de reţea de alimentare cu apă. De asemenea, vor fi efectuate lucrări de înlocuire a 24 de vane, dar şi lucrări de profilaxie şi reparaţie a două staţii de pompare şi de profilaxie a reţelelor de canalizare. Toate lucrările se efectuează în scopul creşterii calităţii serviciilor, conform normelor de exploatare a sistemelor de alimentare cu apă şi evacuare a apelor uzate. În această perioadă, aprovizionarea cu apă se va efectua cu cisterne auto. După finisarea lucrărilor, livrarea serviciilor de alimentare cu apă va fi reluată la parametrii planificaţi.

            Direcţia Relaţii Publice a                                 14.08.2007

            Primăriei mun. Chişinău