Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Reprezentanții municipalității vor studia experiența municipiului Iași în gestionarea deșeurilor

   1148

Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada 21-22 februarie, curent, o delegație a municipalității, în frunte cu viceprimarul capitalei, Ilie Ceban a efectuat o vizită de lucru în municipiul Iași, România.

Ilie Ceban a avut o întrevedere cu președintele Consiliului Județean Iași, Costel Alexe, care și-a arătat deschiderea de a împărtăși experiența județului referitor la gestionarea deșeurilor, precum și extinderea colaborării pe diferite domenii de interes comun dintrecele două municipalități.

Delegația de la Chișinău din care au făcut parte și reprezentnații Î.M. Regia „Aurtosalubritate" au avut mai multe discuții vizavi de managementul deșeurilor cu specialiștii de profil din cadrul Județului Iași. Totodată, partea română a făcut o prezentare noilor stații construite pentru transbordarea și de sortare a deșeurilor din Iași.

Viceprimarul capitalei a mulțumit reprezentanților administrației Județului Iași pentru buna colaborare și inițierea preluării experienței pentru Chișinău în domeniul de gestionare a managementului deșeurilor.