Primarul General, Ion Ceban: „Pentru anul 2022 avem prevăzute mai multe proiecte și mai ambițioase”

   1677

Luni, în cadrul ședinței operative săptămânale, care a fost ultima întrunire de profil din anul curent, Primarul General, Ion Ceban, a făcut aprecieri ale activității municipalității pentru anul 2021 și a vorbit despre proiectele pentru anul viitor.

Edilul a urat un an mai bun pentru toți responsabilii prezenți la ședință, subliniind că funcționarii să fie și în continuare în serviciul cetățenilor, iar în plan personal - să fie un an cu multe realizări pentru fiecare angajat din cadrul APL.

Ion Ceban a ținut să remarce că în 2021, municipalitatea reușit realizarea unor lucruri importante pentru dezvoltarea și modernizarea Chișinăului, dar și pentru cetățeni. „Acum capitala este un model pentru întreaga republică, ca și dinamică de dezvoltare, procese în derulare și politici de realizat. Iar încrederea cetățenilor în Primăria municipiului Chișinău se datorează muncii fiecăruia dintre noi", a menționat Primarul General.

Cât privește planurile autorităților pentru anul 2022, edilul a spus că sunt prevăzute proiecte mai multe și mai ambițioase pentru capitală, dar și pentru suburbii, iar inițiativele pot deveni realitate grație muncii dedicate a întregii echipe de la Primărie. „Noi împreună cu Dvs. am demonstrat că putem să schimbăm lucrurile rapid și eficient. Respectiv, acum așteptările oamenilor au crescut. Trebuie să ne ridicăm și să ne menținem la nivelul așteptărilor cetățenilor".

În altă ordine de idei, Ion Ceban a ținut să-i atenționeze pe responsabilii care nu fac față rigorilor impuse de administrația municipală, dând de înțeles la final de an, că cei vizați nu vor mai putea fi parte a echipei. „Rezultatele lucrului în teren trebuie să fie calitative, iar tot ceea ce a fost planificat - să fie realizat. Pentru că planuri avem multe", a mai spus Primarul.