Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Primarul capitalei a participat la inaugurarea unui monument dedicat automobiliştilor

   1927

 

      Primarul general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, a luat parte la inaugurarea pe bulevardul Cantemir a unui monument dedicat automobiliştilor. El reprezintă o coloană cu o figură de înger, ce se sprijină cu un picior de o roată, simbol al siguranţei la trafic. Alături de coloană este instalat un postament cu însemnul unui camion de mare tonaj. Inaugurarea monumentului este consacrată  jubileului de 15 ani a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Auto din Moldova „AITA".

    „Sunt onorat să  particip în preajma Sărbătorii „Hramul Chişinăului" la inaugurarea acestui monument consacrat automobiliştilor, a spus primarul capitalei Dorin Chirtoacă. Sunt bucuros să salut pe nişte profesionişti, oameni ce  pot munci, dar îşi pot apăra şi drepturile. Vă dorecs sănătate, bucurii, succese profesionale."

     La ceremonia de inaugurare şi sfinţire a monumentului au mai participat ministrul transportului Vasile Ursu, secretarul general al Uniunii Internaţionale a Transportatorilor, Martin Marmy, preşedintele Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Auto din Moldova „AITA", Vladimir Florea, veterani ai ramurii, oaspeţi de peste hotare.

    Direcţia Relaţii Publice a                                12.10.2007

    Primăriei mun. Chişinău