O delegație de la Primăria Chișinău participă la Târgul de Turism al României, ediția a 49-a

   711

Primăria Municipiului Chișinău informează că o delegație de angajați municipali, în frunte cu viceprimarul Olga Ursu, se află la București în perioada 15-18 februarie 2024, participă la cea de-a 49-a ediție a Târgului de Turism al României, eveniment dedicat agențiilor/operatorilor de turism, participărilor internaționale și serviciilor turistice.

Târgul de Turism al României reprezintă o oportunitate de a stabili noi parteneriate de afaceri, clienții actuali și potențiali, lideri de opinie, într-un cadru necesar dialogului de business și într-un mediu profesionist.

În cadrul expoziției enunțate, membrii delegației municipale vor promova Chișinăul ca destinație turistică.

Standul municipiului Chișinău a fost vizitat și de către E.S., Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Moldova în România, domnul Victor Chirilă.

Reprezentanții municipalității prezenți la Târg au vizitat mai multe standuri din diverse orașe și țări, în vederea stabilirii relațiilor de colaborare pe domeniul turismului și promovării reciproce între orașe.

Membrii delegației de la Chișinău au mers și la standul Consiliului Județean Buzău, unde au avut o întrevedere cu Președintele Consiliului Județean, Petre Emanuel Neagu. Părțile au reiterat importanța relațiilor de colaborare pe care le are Chișinăul cu județul Buzău și au discutat despre proiectele de promovare, inclusiv turistică, a capitalei noastre.

E de menționat că municipiul Chișinău participă al doilea an consecutiv la Târgul de Turism al României de la Romexpo.