Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Lucrări de reparație și întreținere a infrastructurii rutiere din municipiul Chișinău, executate în perioada 24-30 aprilie 2023

   1047

Primăria Municipiului Chișinău informează că în perioada 24-30 aprilie 2023, angajații Î.M. „Exdrupo” au intervenit în sectoarele orașului cu lucrări de lichidare a situațiilor de avariere și plombări cu asfalt fierbinte, pe o suprafață totală de peste 1600 metri pătrați. 

Astfel, pe str. Braniștii a fost așternut stratul de egalizare pe o suprafață de peste o mie de metri pătrați. 

Pe bd. Dacia, Viaduct, s-au desfășurat lucrări masive de reparație a carosabilului, prin lucrări de schimbare a bordurilor, frezarea și plombarea suprafețelor avariate, activități de pregătire a drumului pentru aplicarea tratamentului bituminos (tip Slurry Seal).

În același timp, s-a lucrat la curățarea, spălarea și reparația canalizării pluviale, fiind supuse intervențiilor 140 guri de captare a apelor, dar și la salubrizarea străzilor în toate sectoarele orașului.

Pentru asigurarea condițiilor de securitate în trafic, a fost înnoit marcajul rutier la trecerile pentru pietoni, dar și cel de separare a benzilor, pe o suprafață totală de 1100 metri pătrați. De asemenea, au fost montate circa 60 de indicatoare rutiere noi.