(Video) În capitală s-a desfășurat semimaratonul profesiilor juridice

   808

Primăria Municipiului Chișinău și Uniunea Juriștilor din Moldova a organizat duminică, 26 mai 2024, în premieră, evenimentul sportiv dedicat profesiilor juridice „Legal Half-Marathon Chișinău 2024”.

Startul semimaratonului a fost dat în Piața Marii Adunări Naționale, unde s-au reunit iubitorii de sport, care au concurat la câteva curse de alergări. De asemenea, cei mici au avut posibilitatea să concureze la categoriile de vârstă pe distanțe scurte.

Prezent la evenimentul sportiv, Primarul General, Ion Ceban, le-a urat mult succes participanților și i-a încurajat pe colegii juriști din Primăria Chișinău care, la fel, s-au aliniat la startul competiției.

„Municipalitatea susține toate tipurile de sport, atât cele profesioniste cât și cele de amatori. Ne angajăm să promovăm un stil de viață sănătos și vom continua să încurajăm cât mai multe evenimente de acest fel, cu participarea în masă a cetățenilor”, a conchis edilul capitalei.

E de menționat că la starul competiției de alergări s-au aliniat circa 200 de elevi ai școlilor sportive și liceelor din Capitală.