Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Inspectarea proiectelor în lucru în sectorul Centru

   965

Primarul General, Ion Ceban a efectuat astăzi o vizită de lucru în sectorul Centru al capitalei. Edilul a inspectat pe teren șantierele de lucru a proiectelor de infrastructură inițiate de la începutul anului curent sau cele aflate în desfășurare din anul 2021.

De asemenea, Ion Ceban a vizitat pe parcul săptămânii trecute și celelalte 4 sectoare ale capitalei, unde sunt în lucru proiectele de infrastructură rutieră, pietonală și de amenajare a spațiilor publice.   

În prezent în sectorul Centru sunt executate lucrări pe următoarele adrese:

1. Reparaţia infrastructurii rutiere și pietonale pe str. A. Bernardazzi;

2. Reabilitarea trotuarelor pe str. A. Șciusev;

3. Amenajarea spațiului verde şi a unui teren de minifotbal pe strada Ialoveni, 98/2;

4. Reparaţia curții de blocuri din bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 64;

5. Reparația acceselor și trotuarelor în curțile de pe str. Gh. Cașu, 20/2, 20/3, 20/4;

6. Inițierea lucrărilor de reparație a infrastructurii rutiere de pe străzile Alexandru cel Bun, Tighina și 31 August 1989;

Totodată, în Parcul Valea Morilor au loc lucrări de renovare a unor trotuare și scări de acces.

Pentru anul curent autoritățile municipale și-au propus reabilitarea pasajul subteran din bd. Ștefan cel Mare și Sfânt intersecție cu str. Ciuflea.

În context, Primarul General a convocat pe teren responsabilii preturilor şi ai subdiviziunilor municipale solicitându-le acestora ca lucrările de pe adresele inspectate să fie executate calitativ, cu respectarea graficului de lucrări, iar neconformităţile să fie înlăturate imediat.