Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Inițierea reformării Direcției generale arhitectură, urbanism și relații funciare

   2045

Primăria municipiului Chișinău informează că Direcția Generală Arhitectură, Urbanism și Relații Funciare va fi reformată.

Potrivit viceprimarului capitalei, Victor Chironda, în prezent este în proces de elaborare Regulamentul și organigrama Direcției Generale Arhitectură, Urbanism și Relații Funciare. Documentele vor reglementa modul de organizare și funcționare a subdiviziunii de profil, scopul, obiectivele și atribuțiile acesteia. 

Anunțul privind inițierea elaborării Regulamentului Direcţiei generale arhitectură, urbanism și relații funciare a fost plasat pe pagina web a Primăriei Chișinău pe 5 martie, a.c.
link anunț: https://www.chisinau.md/libtdview.php?l=ro&idc=999&id=28662&t=/Informatii/Transparenta-decizionala/Procesul-decizional/Consultare-publica/Anunt-privind-initierea-elaborarii-Regulamentului-Directiei-generale-arhitectura-urbanism-i-relatii-funciare

Astfel, în vederea eficientizării procesului de elaborare a proiectului de decizie, se solicită implicarea activă a tuturor subiecților interesați: experți în domeniu, arhitecți și urbaniști, reprezentanți ai facultăților de profil ai instituțiilor de învățământ superior etc., prin prezentarea propunerilor în acest sens, până la data de 27 martie, a.c., la adresa: dgaurf@cmc.md; persoană de contact: Ludmila Vozian, secretar administrativ superior, tel. (022) 22-81-10.