Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Fondul locativ municipal e pregătit pentru începerea sezonului de încălzire

   2363

Fondul locativ municipal este pregătit în întregime către sezonul rece 2008 – 2009. Despre aceasta a anunţat în cadrul şedinţei operative de astăzi de la primărie viceprimarul Vlad Coteţ. În acelaşi timp, Asociaţiile proprietarilor de locuinţe private, Cooperativele de construcţie a locuinţelor şi blocurile departamentale vor încheia pregătirile către noul sezon de termoficare până la 15 octombrie a.c. 
Pe de altă parte, Direcţia generală finanţe a înaintat spre examinare comisiilor de specialitate ale Consiliului municipal Chişinău un proiect de decizie privind achitarea către SA „Termocom” a sumei de 50 mln. lei, în contul datoriilor pentru diferenţa de tarif. 
În context, primarul general Dorin Chirtoacă a solicitat întreprinderea măsurilor necesare pentru pregătirea întregului oraş către sezonul de încălzire. De asemenea, la solicitarea edilului capitalei, până la finele săptămânii curente subdiviziunile responsabile urmează să elaboreze un mecanism de achitare a compensaţiilor la încălzire pentru locuitorii suburbiilor Chişinăului. 
Direcţia Relaţii Publice,
Primăria mun. Chişinău