Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Discuții publice pe marginea raportului final privind soluțiile tehnice selectate pentru dezvoltarea sistemului de transport public municipal

   2237

Primăria Chișinău reaminește că astăzi, 18 mai a.c., ora 14:00, Grupul de lucru al reprezentanților administrației publice locale Chișinău, creat pentru identificarea soluțiilor tehnice și opțiunii financiare optime, în vederea renovării parcului rulant al sistemului de transport public din municipiului Chișinău (https://bit.ly/2WVQphi), va desfășura discuții publice pe marginea raportului final.

Reuniunea va avea loc în Sala de Ședințe a Consiliului municipal Chișinău, preum și în regim online pe platforma Zoom (https://zoom.us/j/6338887892?pwd=cDZPdUFaSkl5RVZIWGhld24vRmNJdz09) - Parola: 236373.

În cadrul discuțiilor publice vor fi prezentate concluziile grupului de lucru și viziunea privind dezvoltarea în continuare a transportului public municipal, precum și audierea opiniilor cetățenilor interesați la subiectul vizat.

Recomandările sau eventuale întrebări pot fi expediate pe următoarele adrese: fractiuneapas.cmc@gmail.com sau alexandrtrubca@gmail.com. Persoană de contact - Alexandr Trubca, consilier municipal.