Pagina oficială a Municipiului Chișinău
  • Prima
  • /
  • Astăzi în oraș!
  • /
  • Comunicate de presă
  • /
  • Crearea grupului de lucru pentru organizarea licitației publice privind achiziționarea serviciilor de desfășurare a licitațiilor cu strigare pentru amplasarea unităților de comerț ambulant

Crearea grupului de lucru pentru organizarea licitației publice privind achiziționarea serviciilor de desfășurare a licitațiilor cu strigare pentru amplasarea unităților de comerț ambulant

   1877

Primăria municipiului Chișinău a instituit un grup de lucru pentru organizarea licitației publice privind achiziționarea serviciilor de desfășurare a licitațiilor cu strigare pentru vânzarea dreptului de amplasare a unității de comerț ambulant stradal pe teritoriul capitalei. O dispoziție în acest sens a fost adoptată de primarul general, Ion Ceban.

Grupul format din membrii executivului are scopul de a elabora caietul de sarcini, în conformitate cu prevederile Conceptului privind desfășurarea comerțului ambulant stradal în orașul Chișinău.

Comisia creată urmează să elaboreze și Regulamentul de activitate al grupului de lucru care va asigura: organizarea, inițierea și desfășurarea licitației publice cu strigare, evaluarea ofertelor depuse, precum și anunțarea câștigătorului licitației.

E de menționat că, în cadrul ultimei ședințe, Consiliul municipal Chișinău a aprobat Regulamentul privind licitațiile cu strigare pentru obținerea dreptului de a încheia un contract privind amplasarea unității de comerț ambulant stradal pe teritoriul capitalei. Documentul a fost elaborat pentru a asigurara realizarea Planului de Implementare a Conceptului privind desfășurarea comerțului ambulant stradal în orașul Chișinău, aprobat prin decizia CMC nr. 12/1 din 23.07.2020.