#CoolParty - Petrecerea care Încheie Anul Tineretului la Chișinău

   5192

Primăria Municipiului Chișinău informează că pe 8 decembrie 2023, ora 17:00, capitala se pregătește să găzduiască cel mai tare eveniment care încheie Anul Tineretului la Chișinău- #CoolParty, organizat la Arena Chișinău. 

Primăria Municipiului Chișinău invită tinerii să se întrunească în compania celor mai îndrăgiți artiști, influenceri și DJ ai momentului. 

Anul 2023 a fost declarat de către Primăria Municipiului Chișinău drept Anul Tineretului și pe parcursul acestuia au avut loc o mulțime de activități și evenimente cu implicarea tinerilor și dedicate acestora.

Sectorul tineretului reprezintă o prioritate în planul de activitate al municipalității și vor fi investite în continuare resurse și eforturi considerabile pentru a oferi tinerilor cele mai bune condiții de dezvoltare și implicare în viața comunității.

Evenimentul final, organizat în spiritul energiei tinerești promite să aducă împreună o comunitate diversă pentru a sărbători reușitele obținute pe parcursul anului.

Ce te așteaptă la #CoolParty:

• Bucură-te de hiturile preferate și descoperă noi piese și noi talente locale

• Ascultă creațiile DJ-lor renumiți care te vor face să dansezi toată seara

• Întâlnește-ți influencerii preferați, fă poze cu ei și lasă-ți amprenta digitală la #CoolParty.

Cum poți participa: Accesul la #CoolParty este gratuit și vom asigura transport gratuit către locația evenimentului.

Cum să obții bilete de acces: Biletele de acces vor fi disponibile începând cu 21 noiembrie. Poți obține bilete de la reprezentanții autoguvernării studențești din universități sau din Centrele Municipale de Tineret din Chișinău.

Cum să te implici: Postează pe rețele ca să povestești tuturor despre evenimentul anului pentru tineri, nu uita să folosești hashtag-ul oficial  #CoolParty, adună-ți gașca și hai la petrecerea despre care vorbește tot orașul.