Pagina oficială a Municipiului Chișinău
  • Prima
  • /
  • ...
  • /
  • Arhivă consultări publice
  • /
  • Consultări publice
  • /
  • Consultare publică a proiectului de decizie „Cu privire la aprobarea Regulamentului, organigramei şi a efectivului limită al statului de personal al Direcţiei cultură a Consiliului municipal Chișinău”

Consultare publică a proiectului de decizie „Cu privire la aprobarea Regulamentului, organigramei şi a efectivului limită al statului de personal al Direcţiei cultură a Consiliului municipal Chișinău”

   1659

ANUNŢ

privind organizarea consultării publice a proiectului de decizie„Cu privire la aprobarea  Regulamentului,  organigramei şi  efectivului limită al statului de personal ale Direcţiei cultură a Consiliului municipal Chişinău"

Direcția cultură a Consiliului municipal Chișinău iniţiază, începând cu data de 17.05.2019 consultarea publică a proiectului de decizie „Cu privire la aprobarea Regulamentului, organigramei și efectivului limită al statului de personal ale Direcției cultură a Consiliului municipal Chișinău.

Scopul proiectului este reglementarea activității Direcției cultură.

Elaborarea şi adoptarea proiectului de decizie este determinată de necesitatea ajustării structurii organizatorice şi a Regulamentului de activitate la sarcinile actuale de organizare a activității.

Prevederile de bază ale proiectului sunt aprobarea Regulamentului, organigramei şi efectivului limită a  statului de personal ale Direcției cultură.

Beneficiarii proiectului de decizie sunt autoritățile/instituțiile publice.

Rezultatele scontate ca urmare a implementării deciziei supuse consultării publice sunt: asigurarea promovării și implementării politicilor culturale.

Impactul estimat al proiectului de decizie - asigurarea funcționării Direcției cultură în conformitate cu legislația în vigoare.

Proiectul de decizie este elaborat în conformitate cu legislaţia în vigoare:

Legea nr. 136 din 17.06.2016 "Privind statutul municipiului Chișinău", Legea nr. 436-XVI din 28.12.2006 "Privind administraţia publică locală", Legea culturii nr.413-XIV din 27.05.1999 , Legea nr. 160 din 20.07.2017  "Cu privire la biblioteci", Legea nr. 155 din 21.07.2011 "Pentru aprobarea Clasificatorului unic al funcțiilor publice, Legea 158-XVI din 04.07.2008 "Cu privire la funcția publică și statutul funcționarului public, Recomandările Curţii de Conturi nr. 94 din 17.12.2018.

Recomandările pe marginea proiectului de decizie supus consultării publice pot fi expediate, până pe data de 07.06.2019, la adresa electronică:directiacultura@yahoo.com sau pe adresa str. București, 68. Persoana responsabilă de recepţionarea recomandărilor este Osipov Ludmila, tel. de contact (022) 242278, (022) 210374..

Proiectul de decizie „Cu privire la aprobarea  Regulamentului,  organigramei şi efectivului limită al statului de personal ale Direcţiei cultură a Consiliului municipal Chişinău"şi materialele aferente sunt  disponibile pe pagina web oficială www.chisinau.md, ataşat la anunţ, şi/sau la sediul Direcției cultură a Consiliului municipal Chișinău, situat pe adresa  București 68 et. 6.