Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Chișinău - oraș al Sportului!

   695

Primăria Chișinău informează că sâmbătă, 17 iunie, curent, în Parcul „La Izvor”, zona verde cu cea mai dezvoltată infrastructură sportivă a avut loc, în premieră, Festivalul „Chișinăul Sportiv" 2023.

Evenimentul a reunit sub aceeași umbrelă toate tipurile de sport practicate în Republica Moldova.

Îmbucurător pentru municipalitate este mobilizarea extremă a comunității sportive din municipiul Chișinău: federații, cluburi, asociații și școli sportive și receptivitatea acestora în procesul de organizare și desfășurare a evenimentului la cel mai înalt nivel.

Prezent la eveniment, Primarul General, Ion Ceban, a menționat că, doar împreună putem realiza lucruri frumoase, de aceea ne propunem ca Festivalul „Chișinăul Sportiv” să devină o tradiție.

„Ne bucurăm că la acest eveniment am reușit să întrunim elevii școlilor sportive din municipiul Chișinău, sportivi amatori și profesioniști, campioni la turnee naționale și internaționale, antrenori, reprezentanți ai cluburilor și federațiilor sportive și ai comunității sportive din capitală”, a conchis Ion Ceban.

Tot astăzi, în cadrul evenimentului, edilul capitalei a acordat diplome conducătorilor a 96 de entități sportive, dintre care 18 școli sportive și 78 (federații, cluburi și asociații).