Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Centrul Municipal de Tineret Chișinău din cadrul DGETS a obținut titlul de Centru de tineret al anului 2021

   1733

Centrul Municipal de Tineret Chișinău (CMTC) din subordinea Direcției generale educație, tineret și sport (DGETS), a obținut titlul de Centrul de Tineret al anului 2021, în cadrul concursului Premiul Național pentru Tineret, organizat de Ministerul Educației și Cercetării.

Pe parcursul anului curent, Centrul de Tineret Chișinău a înregistrat mai multe reușite în activitatea cu tinerii, a dezvoltat serviciile Centrului și a oferit tinerilor oportunități de implicare în viața comunității și participarea în programe de dezvoltare personală.

Premiile în cadrul concursului Centrul de Tineret al anului se oferă pentru contribuție remarcabilă la dezvoltarea sectorului de tineret, pentru implementarea proiectelor și programelor cu impact deosebit pentru tineri, precum și pentru tinerii cu rezultate individuale remarcabile.

APL Chișinău încurajează inițiativele tinerilor și îi susține în activitățile lor, desfășurate în beneficiul comunității. De asemenea, Primăria oferă oportunități de dezvoltare personală, programe și servicii de calitate și stimulează participarea tinerilor la procesele decizionale locale.