Pagina oficială a Municipiului Chișinău

"Cântăreaţa lumii”, Valentina Naforniţă, vine la Chişinău

   3241

La invitaţia Primăriei municipiului Chişinău, soprana Valentina Naforniţă, câştigătoarea concursului internaţional de muzică clasică "BBC Cardiff Singer of the World 2011" va evolua mâine la Chişinău, în cadrul spectacolului "Într-o seară de cireşar", la închiderea Stagiunii Jubiliare a Filarmonicii Naţionale "Serghei Lunchevici". Concertul va avea loc pe 24 iunie 2011, la Teatrul Verde, cu începere de la ora 19.00 şi este organizat de Filarmonica Naţională, cu susţinerea Primăriei municipiului Chişinău.

Valentina Naforniţă vine la Chişinău mâine, 24 iunie 2011. Ea va fi întâmpinată de primarul general Dorin Chirtoacă. Presa va avea posibilitatea să discute cu soprana din Republica Moldova, care s-a aflat printre cei cinci finalişti ai concursului internaţional de muzică clasică din capitala Ţării Galilor, Cardiff, în cadrul unei întâlniri organizate de Primăria Chişinău începând cu ora 16.00, la Hotelul "Codru".

Valentina Naforniţă a absolvit în 2006 Colegiul de muzică "Ştefan Neaga" din Chişinău, după care şi-a continuat studiile la Universitatea Naţională de Muzică din România.

Direcţia Relaţii Publice,
Primăria mun. Chişinău