Pagina oficială a Municipiului Chișinău
  • Prima
  • /
  • ...
  • /
  • Arhivă consultări publice
  • /
  • Consultări publice
  • /
  • Anunț privind inițierea elaborării Regulamentului „Cu privire la desfășurarea Programului de finanțare prin concurs a activităților educaționale pe bază de proiect în instituțiile prestatatoare de servicii educaționale din municipiul Chișin...

Anunț privind inițierea elaborării Regulamentului „Cu privire la desfășurarea Programului de finanțare prin concurs a activităților educaționale pe bază de proiect în instituțiile prestatatoare de servicii educaționale din municipiul Chișinău"

   1560

Anunț de inițiere 

În conformitate cu Legea nr. 239-XVI din 13.11.2008 „Privind transparența în procesul decizional", Legea nr. 982-XIV din 11.05.2000 „Privind accesul la informație", Hotărârea Guvernului Republicii Moldova nr. 967 din 09.08.2016 „Cu privire la mecanismul de consultare publică cu societatea civilă în procesul decizional", Direcția generală educație, tineret și sport a Consiliului municipal Chișinău anunță inițierea elaborării proiectului Regulamentului „Cu privire la desfășurarea Programului de finanțare prin concurs a activităților educaționale pe bază de proiect în instituțiile prestatatoare de servicii educaționale din municipiul Chișinău"

Proiectul Regulamentului urmează să stabilească misiunea, principiile, procedura de organizare anuală a mecanismului de finanțare pe bază de concursuri de proiecte pentru elevi, copii, cadre didactice și manageriale și alți angajați ai instituțiilor prestatatoare de servicii educaționale din municipiul Chișinău, precum și finanțarea proiectelor grupurilor de inițiativă ale elevilor, cadrelor didactice, părinților și altor actori relevanți în baza serviciilor și bunurilor contractate direct de instituția/organizația finanțatoare.

Obiectivul prezentului program constă în consolidarea, la nivel local, a practicilor guvernării de rețea între autoritatea publică locală, instituțiile prestatatoare de servicii educaționale, mediul privat și mediul non-guvernamental în conformitate cu prioritățile și necesitățile de dezvoltare existente, precum și stabilirea unui cadru de dezvoltare a sectorului educațional.

În vederea eficientizării elaborării proiectului Regulamentului, solicităm respectuos implicarea activă a tuturor părților interesate prin prezentarea propunerilor, care urmează a fi transmise până la data de 14 martie 2020, în format electronic.

Persoanele de contact: Tatiana Botnaru, tel.: 022-20-16-30, e-mail: dgetsmun@gmail.com; Elena Vorotneac, tel: 022-28-28-28, e-mail: elena.vorotneac@gmail.com.