• Prima
  • /
  • ...
  • /
  • Arhivă consultări publice
  • /
  • Consultări publice
  • /
  • Anunț de intenție privind elaborarea proiectului deciziei CMC „Cu referire la operarea modificărilor în deciziile Consiliului Municipal Chișinău nr.17/10 din 06.10.2020 „Cu privire la reorganizarea Direcției generale educație, tineret și s...

Anunț de intenție privind elaborarea proiectului deciziei CMC „Cu referire la operarea modificărilor în deciziile Consiliului Municipal Chișinău nr.17/10 din 06.10.2020 „Cu privire la reorganizarea Direcției generale educație, tineret și sport a Consiliului Municipal Chișinău, aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare și a Organigramei acesteia” și nr. 22/6 din 22.12.2021 „Cu privire la aprobarea structurii, efectivului-limită de personal al Direcției generale educație, tineret și sport și a normativelor de personal al Direcției economico-financiare și evidența patrimoniului din cadrul acesteia”

   1403

Direcția generală educație, tineret și sport a Consiliului Municipal Chișinău anunță inițierea procesului de elaborare a proiectului deciziei Consiliului Municipal Chișinău „Cu referire la operarea modificărilor în deciziile Consiliului Municipal Chișinău nr.17/10 din 06.10.2020 „Cu privire la  reorganizarea Direcției generale educație, tineret și sport a Consiliului Municipal Chișinău, aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare și a Organigramei acesteia” și nr. 22/6 din 22.12.2021 „Cu privire la aprobarea structurii, efectivului-limită de personal al Direcției generale educație, tineret și sport și a normativelor de personal al Direcției economico-financiare și evidența patrimoniului din cadrul acesteia”.

Scopul proiectului este asigurarea funcționalității conforme a sistemului educațional municipal, ajustarea statelor de personal la recomandările Cancelariei de Stat și reglementarea termenilor de implementare a deciziilor CMC nr. 17/10 din 06.10.2020 „Cu privire la  reorganizarea Direcției generale educație, tineret și sport a Consiliului Municipal Chișinău, aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare și a Organigramei acesteia”.

Propunerile și recomandările persoanelor cointeresate privind eficientizarea proiectului deciziei prenotate pot fi expediate în adresa Direcției generală educație, tineret și sport (mun. Chișinău, MD-2704, str. Mitropolit Dosoftei. 99, e-mail: dgetsmun@gmail.com) până la data de 30.09.2021.

Persoana responsabilă: Dna Elena Russu, Șef al secției analiză, monitorizare și implementare a politicilor educaționale din cadrul Direcției generale educație, tineret și sport a Consiliului Municipal Chișinău, e-mail: amipeamtedgets@gmail.com, tel.: 022-22-26-76. 

Materiale aferente