Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Ajutor material pentru elevii din familii social-defavorizate către 1 septembrie

   3229

 7 710 copii din municipiul Chişinău, care provin din familii social-vulnerabile, vor beneficia de ajutor material a câte 600 lei din partea Primăriei, în vederea pregătirii elevilor pentru începerea noului an de studii: 2011-2012.

Astfel, primii 5 mii de beneficiari îşi vor putea ridica banii începând cu ziua de luni, 22 august 2011, la filialele Băncii de Economii, iar restul – în perioada: 1 septembrie -1 octombrie a.c.                                                                

Totodată, 18 copii orfani din Chişinău, care merg pentru prima dată la şcoală, din centre de plasament, aflaţi sub tutelă, din case de copii de tip familial etc. au beneficiat de ajutoare financiare a câte 3 000 lei şi de rechizite şcolare oferite de Primărie.

Pentru achiziţionarea celor necesare pentru şcoală: rechizite, vestimentaţie şi încălţăminte, municipalitatea a organizat în Scuarul Catedralei din centrul Chişinăului tradiţionalul Iarmaroc şcolăresc, unde peste 300 de agenţi economici oferă spre comercializare mărfuri pentru elevi. Asemenea târguri au fost organizate şi în sectoarele capitalei.

 19.08.2011

Direcţia Relaţii Publice,
Primăria mun. Chişinău