Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Activitatea taberelor de odihnă pentru copii din municipiul Chișinău în sezonul estival 2021

   2222

Primăria municipiului Chișinău informează că în sezonul estival 2021, activitatea taberelor de vară pentru elevii din capitală va fi organizată după un concept nou, având în vedere situația pandemică prin COVID-19 și necesitatea respectării măsurilor de prevenire și combatere a infecției.

Accentul va fi pus pe  taberele cu sejur de zi, totodată, autoritățile municipale urmează să aprobe un document nou privind organizarea odihnei de vară a elevilor.

Declarații în acest sens a făcut viceprimarul de ramură, Angela Cutasevici, în cadrul ședinței operative de luni. În această săptămână, urmează să fie stabilite detaliile cu privire la organizarea odihnei de vară a copiilor din capitală: identificarea structurii instituțiilor de profil și a planului de activitate al acestora, avizarea programelor educaționale ce urmează a fi desfășurate etc.

În context, Primarul General, Ion Ceban, a solicitat urgentarea perfectării noului concept privind activitatea taberelor de odihnă pentru elevi, pentru a fi aprobat și implementat din acest an.