Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Activitatea serviciilor municipale în zilele de 1-2 iunie 2023, când se va desfășura Summit-ul Comunității Politice Europene

   2017

Primăria Municipiului Chișinău informează că în zilele de 1 iunie (Ziua Internațională a Ocrotirii Copiilor) și 2 iunie 2023, declarate libere pentru bugetari de către Guvern, în contextul desfășurării Summit-ului Comunității Politice Europene, serviciile municipale vor activa în regim obișnuit.

Astfel, pentru situații de urgență în perioada enunțată, cetățenii sunt chemați să apeleze Dispeceratul Central Municipal, tel. (022) 22-22-67 sau (022) 22-26-04.

De asemenea, transportul public va circula în regim special. Astfel, persoanele care au prevăzute deplasări urgente sunt îndemnate să consulte din timp traseul pentru a ajunge in timp la destinație.

Totodată, în situațiile legate de deplasare pe teritoriul urbei, pe durata desfășurării Summit-ului Comunității Politice Europene, chișinăuienii sunt îndemnați să solicite ajutor de la agenții de patrulare aflați în preajmă.