• Prima
  • /
  • Procesul decizional
  • /
  • Anunț privind inițierea modificării Regulamentului privind organizarea și funcționarea Centrului de găzduire și orientare pentru persoanele fără domiciliul stabil, a statelor de personal și organigramei
Inițierea elaborării proiectului

Anunț privind inițierea modificării Regulamentului privind organizarea și funcționarea Centrului de găzduire și orientare pentru persoanele fără domiciliul stabil, a statelor de personal și organigramei

Data publicării: 04.07.2023 08:00

Direcția generală asistență medicală și socială (DGAMS) informează despre inițierea modificării Regulamentului privind organizarea și funcționarea Centrului de găzduire și orientare pentru persoanele fără domiciliul stabil, a statelor de personal și organigramei, aprobat prin decizia CMC nr. 1/7 din 07.02.2018.

Scopul proiectului de modificare constă în îmbunătățirea sistemului de protecție socială a persoanelor fără domiciliu din  municipiul Chișinău.

Inițierea modificărilor este determinată de necesitatea reorganizării Centrului de găzduire și orientare a persoanelor fără domiciliul stabil, racordarea activității acestuia la necesitățile persoanelor fără domiciliu, inclusiv a celor cu necesități speciale de îngrijire.

Propunerile și recomandările părților interesate cu privire la elaborarea proiectului menționat pot fi expediate, până pe data de 25.07.2023, în adresa Direcției generale asistență medicală și socială (str. București 35, e-mail: anticamera@dgams.md, marina.buga@dgams.md).

Persoană responsabilă: Marina Buga, șef adjunct a DGAMS, tel.: 022-221-109.

Date persoana de contact
Nume, prenume: Marina Buga
Subdiviziunea: Directia generală asistenţă medicală și socială
Funcția: Șef adjunct
Telefon de contact: 022-221-109
Email: marina.buga@dgams.md
Email 2: anticamera@dgams.md