Pagina oficială a Municipiului Chișinău

5000 seturi de consumabile pentru testarea la COVID-19 donate municipalității de o rețea de hipermarketuri din Moldova

   2072

Primăria Chişinău informează că 5000 de seturi de consumabile pentru testarea COVID-19, au fost oferite municipalității de către o rețea de hipermarketuri din Moldova. Valoarea donației constituie circa 400.000 lei.

Consumabilele vor fi distribuite în instituțiile medicale municipale, aflate în prima linie de luptă cu coronavirusul de tip nou, pentru testarea personalului medical și a pacienților.

Primarul general al capitalei a mulțumit agentului economic care s-a alăturat acțiunilor municipalității în lupta cu epidemia de COVID-19.

„Mulțumesc companiei de retail pentru implicare și responsabilitate socială. În aceste clipe grele, pentru a depăși situația creată de pandemie, trebuie să ne unim eforturile pentru un scop comun", a menționat edilul capitalei. 

Amintim că agentul economic a donat anterior, alte 2 milioane de lei pentru susținerea instituțiilor medicale din capitală și carduri alimentare, în valoare de 300 mii lei, destinate persoanelor social-dezavantajate din capitală, beneficiari ai Direcției generale asistență socială și sănătate.