Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Suspendarea traficului rutier pe bd. Moscova, pe tronsonul str. Matei Basarab – str. Studenților

   1149

Primăria Municipiului Chișinău informează că pe 16 iulie 2023 va fi suspendat traficul rutier pe bd. Moscova, pe tronsonul cuprins între str. Matei Basarab – str. Studenților, în legătură cu desfășurarea unei întruniri cultural-sportive, Cupa BMW Club Moldova la Drift, etapa I.

Astfel, în perioada menționată, circulația transportului public care traversează zona va fi organizată pe străzile adiacente, după cum urmează:

  • ruta de troleibuz nr. 10 se suspendă;
  • numărul de troleibuze circulante pe ruta nr. 24 va fi majorat, conform fluxului de călători format;
  • itinerarul rutei de autobuz nr. 19 se modifică după cum urmează: de pe bd. Moscova pe str. Miron Costin, str. N. Dimo și în continuare pe traseul stabilit.
  • itinerarul rutei de autobuz nr. 26 se modifică tur-retur după cum urmează: de pe bd. Moscova pe str. Miron Costin, str. N. Dimo, str. Studenților și în continuare pe traseul stabilit.
  • itinerarul rutelor de autobuz nr. 28, 37, 47 și 48 se modifică tur-retur după cum urmează: de pe bd. Moscova pe str. Miron Costin, str. Florilor, str. Studenților și în continuare pe traseele stabilite.
  • itinerarul rutelor de microbuz nr. 112, 162 și 186 se modifică tur-retur după cum urmează: de pe bd. Moscova pe str. Miron Costin, str. N. Dimo, str. Studenților și în continuare pe traseele stabilite.
  • itinerarul rutei de autobuz nr. 130 se modifică după cum urmează: de pe str. Florilor pe str. Studenților și în continuare pe traseul stabilit; retur – pe același traseu.

Primăria Municipiului Chișinău vine cu scuzele de rigoare către cetățenii urbei pentru incomoditățile create.