• Prima
  • /
  • Anunțuri de interes public
  • /
  • ANUNȚ privind desfășurarea ședinței publice a Grupului de lucru pe transport public, în contextul dezvoltării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

ANUNȚ privind desfășurarea ședinței publice a Grupului de lucru pe transport public, în contextul dezvoltării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

   419

Proiectul "MOVE IT like Lublin" - Ininițiativa de dezvoltare durabilă a transportului public din municipiul Chișinău, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Primăria municipiului Chișinău, vă invită să participați la ședința Grupului de Lucru pe transport public. 

Evenimentul va avea loc pe data de 30 ianuarie 2024, la ora 10:00 și se va desfășura în format online prin intermediul platformei ZOOM.

Această ședință este planificată în vederea dezvoltării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă pentru municipiul Chișinău. La ședință vor participa membrii Grupului de lucru și consultanții internaționali, aceștia urmând să discute detaliat Raportul privind măsurile de mobilitate durabilă în contextul elaborării acestui plan strategic. 

Pentru a participa la eveniment, vă rugăm să vă înregistrați prealabil la adresa de email: assistant@mill.md, până la data de 29 ianuarie 2024. După înregistrare, informațiile privind accesul la ședință vă vor fi furnizate prin email.