Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Târguri cu produse autohtone în sectoarele capitalei, în weekend-ul: 4-5 martie 2023

   1274

Primăria municipiului Chișinău informează că în weekend-ul: 4-5 martie 2023, în sectoarele capitalei vor fi desfășurate diverse iarmaroace cu produse și mărfuri autohtone. Acțiunile au drept scop susținerea producătorilor locali și asigurarea locuitorilor capitalei cu mărfuri agricole de sezon.

În sectorul Buiucani, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford”, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 202, pe 4 martie, va avea loc târgul „EcoLocal”, cu produse alimentare și nealimentare autohtone ecologice, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali.

De asemenea, pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 103 (adiacent cinematograful „Patria”), va avea loc târgul de week-end a meșterilor populari și producătorilor autohtoni.

În sectorul Râșcani, pe str. Miron Costin, 13/1 (lângă scuar), va avea loc târgul de weekend al producătorilor autohtoni.

În sectorul Ciocana, pe bd. Mircea cel Bătrân, colț cu str. P. Zadnipru, Scuarul Arborelui Solar, va avea loc Târgul femeilor producătoare.