Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Ședința operativă a serviciilor municipale din 28 august 2023, desfășurată în regim online

   1478

Primarul General, Ion Ceban, convoacă pentru ziua de luni, 28 august 2023, ora 10:15, ședința operativă a serviciilor municipale.

Ședința se va desfășura prin intermediul platformei de conferințe Zoom. Sesiunea va fi înregistrată și plasată pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Chișinău.

Ordinea de zi a ședinței:

1. Informație cu privire la finalizarea activității taberelor de odihnă pentru elevi în sezonul estival 2023, pregătirea instituțiilor de învățământ către noul an de studii: 2023-2024, precum și organizarea careului solemn în școli cu ocazia zilei de 1 septembrie. 

Raportor: Andrei Pavaloi, șef adjunct al Direcției generale educație, tineret și sport

2. Raport cu privire la întreținerea drumurilor publice din Municipiul Chișinău și implementarea acțiunilor de securitate rutieră.

Raportor: Vitalie Mihalache, șef al Direcției generale mobilitate urbană

3. Raport cu privire la executarea lucrărilor de deratizare și dezinsecție în subsolurile blocurilor locative și intervențiile privind combaterea ambroziei pe teritoriul capitalei.

Raportori: Ion Burdiumov, șef al Direcției generale locativ-comunale și amenajare, Tudor Gîrbu, administrator interimar al Î.M. „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi”

4. Raportul pretorilor cu privire la implementarea proiectelor de amenajare și reabilitare în capitală.

Raportori: pretorii de sector

5. Informație cu privire la organizarea manifestărilor cultural-artistice dedicate Sărbătorii Naționale „Limba Noastră cea Română”.

Raportor: Alina Tabacari, șef interimar al Direcției generale cultură și patrimoniu cultural