Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Primarul General, Ion Ceban, a avut o întrevedere cu E.S. Ambasadorul SUA la Chișinău, Kent D. Logsdon

   1029

Primarul General, Ion Ceban, a avut joi o întrevedere cu E.S. Ambasadorul SUA la Chișinău, Kent D. Logsdon.

Părțile au abordat mai multe subiecte actuale pentru municipalitate, inclusiv cel privind proiectele APL Chișinăul pentru anul 2023.

Ion Ceban a informat despre activitățile ce țin de organizarea de către Primărie a unor evenimente de anvergură și anume: Forumul Social Urban 2023, stabilit pentru zilele de 4-6 mai, a.c., despre activitățile dedicate comemorării victimelor Holocaustului și cu ocazia împlinirii a 120 de ani de la Pogromul din Chișinău, planificate pentru 20-21 aprilie 2023, dar și alte evenimente cu impact cultural și social pentru Chișinău.

Edilul capitalei a mulțumit Ambasadorului SUA din numele chișinăuienilor pentru proiectele implementate cu succes cu suportul USAID și cele din cadrul Programului „Comunitatea mea”.

Totodată, Primarul General a comunicat despre proiectele municipalității din domeniul de eficiență energetică și despre obiectivele propuse pentru implementare, în condițiile când subiectul enunțat este unul stringent și actual, iar în context, Ion Ceban a solicitat suportul specialiștilor calificați pentru expertiză.