Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Primarul Chişinăului a primit cetăţenii în audienţă în sala de şedinţe a Primăriei

   2773

Primarul general al municipiuului Chişinău, Dorin Chirtoacă, a primit astăzi, pentru prima dată, cetăţenii în audienţă în sala de şedinţe a primăriei, sală în care se desfăşoară şedinţele Consiliului municipal Chişinău.

La deschiderea audienţei, Dorin Chirtoacă a invocat drept motiv al schimbării sălii prin demonstrarea a mai multă transparenţă în activitatea primăriei, dar şi  posibilitatea de a rezolva problemele a mai mulţi cetăţeni. „În prezent la audienţă s-au înscris deja circa  600 de cetăţeni", a afirmat edilul-şef al capitalei. 

În cadrul orelor de audienţă, primarul general a fost însoţit de către specialiştii din toate subdiviziunile Primăriei şi Consiliului municipal Chişinău. Fiecare dintre chişinăuienii care au solicitat audienţă şi-a spus problema la microfon, primarul consultând specialiştii şi făcând concluziile de rigoare în mod public. La dorinţă, însă, cetăţenii au putut discuta cu edilul urbei şi în mod privat.

Până acum, în fiecare vinere cetăţenii erau primiţi în audienţă în incinta Centrului de Informare şi  Documentare a populaţiei.    

            Direcţia Relaţii Publice a                         10.08.2007

            Primăriei mun. Chişinău