Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Pe 13 și pe 14 aprilie 2024 – o nouă ediție a spectacolelor muzicale de weekend pentru seniorii din capitală

   463

Primăria Municipiului Chișinău informează că în weekend-ul: 13-14 aprilie 2024, în sectoarele capitalei vor fi desfășurate diverse iarmaroace și târguri cu produse și mărfuri autohtone, cu scopul de a sprijini producătorii locali și de a oferi locuitorilor capitalei acces la produse agricole de sezon.

În sectorul Botanica, în Parcul „Valea Trandafirilor”, pe aleea centrală – Târg de Primăvară, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”.

În același sector, pe bd. Dacia, 26 - Târg al producătorilor autohtoni, 13- 14 aprilie 2024, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”.

În sectorul Buiucani, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford”, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 202, pe 13.04.2024 - Târgul „EcoLocal”, cu produse alimentare și nealimentare autohtone, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali.

În sectorul Râșcani, pe bd. Moscova, 21, vis-a-vis de str. M. Basarab, 6, în perioada 13-14 aprilie 2024 - Târg cu produse autohtone.

În sectorul Ciocana, pe bd. Mircea cel Bătrân, intersecție cu str. P. Zadnipru, Scuarul Arborelui Solar, sâmbătă și duminică - Târgul producătorilor locali „Cămara Fest”.

Primăria Municipiului Chișinău încurajează cetățenii să viziteze târgurile, menite să asigure consolidarea relațiilor dintre producătorii autohtoni și consumatori.