Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Lansarea paginii web cu resurse informaționale destinate tinerilor din capitală

   544

Tinerii din capitală vor avea posibilitatea să se informeze sigur și corect despre oportunitățile și serviciile oferte acestora în cadrul Centrelor de Tineret din Chișinău prin intermediul paginii web „e-tineret.md”.

În acest context, tinerii din capitală sunt invitați la lansarea site-ului https://e-tineret.md, care avea loc joi, 07 martie 2024, ora 17:00 la Centrul Municipal de Tineret din sectorul Centru, strada Mitropolit Varlaam, 90.

Platforma „e-tineret.md” reprezintă un pas îndrăzneț către modernizare și eficiență în furnizarea informațiilor destinate tinerilor din Municipiul Chișinău.

Cu un design modern și ușor de navigat, „e-tineret.md” se dorește a fi o punte între tineri și resursele, evenimentele și programele care îi pot ajuta să-și exploreze pasiunile, să-și dezvolte abilitățile și să-și construiască viitorul.

În cadrul evenimentului de lansare va fi oferită o prezentare interactivă a platformei, subliniind modul în care aceasta va conecta tinerii cu oportunitățile și resursele disponibile în Centrele de Tineret din Chișinău.