Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Eveniment despre persoanele cu nevoi speciale și promovarea conștientizării în rândul comunității

   561

În contextul marcării Zilei Internaționale a persoanelor cu dezabilități, Primăria Municipiului Chișinău îndeamnă comunitatea municipiului Chișinău să se alăture unei activități specială în data de 3 decembrie 2023, între orele 10:00 - 12:00, în locațiile: Kaufland de pe bulevardul Decebal, 99/2, Kaufland de pe strada Kiev, 7 și Kaufland de str. Haiducilor, 31 (or. Codru).

Această inițiativă își propune să ofere informații despre persoanele cu nevoi speciale și să promoveze conștientizarea în rândul comunității.

În cadrul evenimentului, copiii cu cerințe educaționale speciale (CES), însoțiți de părinți, cadre didactice și de suport din școlile auxiliare din municipiul Chișinău, vor desfășura activități de informare.

Aceștia vor împărtăși informații despre viața persoanelor cu dezabilități, vor răspunde la întrebările cetățenilor prezenți, vor distribui broșuri informative și vor oferi mici cadouri, confecționate cu drag de ei înșiși.

Prin această interacțiune, se urmărește nu doar transmiterea de cunoștințe, ci și construirea unui pod de înțelegere și empatie între comunitate și persoanele cu nevoi speciale.

Vă invităm să vă alăturați acestui eveniment cu inimile deschise, să învățați mai multe despre experiențele acestor copii și să contribuiți la crearea unei societăți mai incluzive.