Pagina oficială a Municipiului Chișinău

„Chișinău Youth Fest”, ediția a II-a

   10183

Primăria Municipiului Chișinău informează că duminică, 13 august 2023, ora 16:00, în Piața Marii Adunări Naționale, va avea loc ediția a II-a a evenimentului – „Chișinău Youth Fest”.

Astfel, tinerii chișinăuieni sunt invitați să se alăture Târgului de oportunități, unde vor putea lua parte la ateliere captivante și explora ofertele prezentate de Centrele Municipale de Tineret, Centrele de Creație pentru Tineri și Copii, precum și de Școlile Sportive din oraș.

În cadrul „Chișinău Youth Fest” va avea loc lansarea aplicației mobile„ e-tineret”, o platformă digitală dedicată tinerilor, care va oferi informații relevante și actualizate despre oportunități educaționale, evenimente culturale, activități de voluntariat și programe de dezvoltare personală.

De asemenea, va fi lansat Voucher-ul „Anul Tineretului”, precum și o tombolă cu premii valoroase, pentru a răsplăti participanții.

Totodată, în cadrul evenimentului va fi desfăşurat un Dj battle, iar seara va culmina cu un concert alături de interpreţii „The Motans”, Mohombi și Lexter, care vor încinge atmosfera cu live performance-uri impresionante.

Evenimentul este organizat în contextul Zilei Internaționale a Tineretului și are ca scop sprijinirea tinerilor, oferirea de oportunități, și implicarea acestora în activități pe diferite domenii de interes, astfel încât să-și poată explora noi aptitudini și pasiuni.