• Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Conducerea Primăriei a avut o întrevedere cu locatarii blocului din str. Braniștii 5/6, care au avut de suferit în urma averselor din 09 august, a. c.

    Conducerea Primăriei a avut o întrevedere cu locatarii blocului din str. Braniștii 5/6, care au avut de suferit în urma averselor din 09 august, a. c.

     15.08.2022 14:43    318 Accesări    

    Primarul General, Ion Ceban, s-a întâlnit luni dimineață cu locatarii blocului din strada Braniștii 5/6, sectorul Râșcani, dar și de la alte adrese, ale căror apartamente amplasate la subsolul clădirii, au fost inundate în urma averselor de săptămâna trecută. Este vorba de 15 locuințe și un centru dedicat copiilor cu probleme de sănătate.

    Municipalitatea a decis ca persoanele care nu au unde locui, să fie cazate temporar la Centrul municipal pentru refugiați din sectorul Râșcani al capitalei, unde vor fi asigurați și cu hrană. Între timp, Primăria Chișinău va oferi ajutor, prin reparația locuințelor în variantă albă.

    De asemenea, cu suportul municipalității vor fi reparate acoperișurile blocurilor de locuințe care au fost afectate de aversele din 09 august.