Pagina oficială a Municipiului Chișinău
  • Prima
  • /
  • Astăzi în oraș!
  • /
  • Comunicate de presă
  • /
  • Anunț privind organizarea discuțiilor publice cu experții în domeniu pe marginea proiectului Strategiei de dezvoltare durabilă socio-economică a teritoriului municipiului Chișinău

Anunț privind organizarea discuțiilor publice cu experții în domeniu pe marginea proiectului Strategiei de dezvoltare durabilă socio-economică a teritoriului municipiului Chișinău

   1548

Primăria municipiului Chișinău continuă procesul de discuții publice pe marginea proiectului Strategiei de dezvoltare durabilă socio-economică a teritoriului municipiului Chișinău.

Astfel, runda următoare de consultări cu experții în domeniu va avea loc luni, 21 februarie 2022, ora 14:00, în regim online, pe platforma de conferințe Zoom, înregistrarea va fi publică pe site-ul chisinau.md cât și pe pagina de Facebook a Primăriei și a direcției de profil. 

În acest context, invităm toți cei interesați și experți din domeniile relevante puse în discuție, să participe la dezbaterile publice pe marginea documentului strategic.

În cadrul celui de-al patrulea panel de discuți, experții companiei „MastersPlan” din Moscova, Federația Rusă, vor prezenta două compartimente ale strategiei ce se referă la dezvoltarea socio - demografică și socio - economică a municipiului Chișinău. 

Solicitarea de participare la discuții se va expedia la adresa de e-mail: v.butnaru@dgaurf.md, persoana de contact: Butnaru Vadim, tel.: 069113742, cu specificarea domeniului de activitate, competențele profesionale și lista de sugestii/recomandări pe marginea proiectului de strategie.

Documentul poate fi consultat pe pagina oficială a DGAURF, la compartimentul Proiecte/Planul de amenajare a teritoriului/Strategia de dezvoltare