Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Dorin Chirtoacă i-a înmânat lui Nicolae Botgros titlul de „Cetăţean de onoare al oraşului Chişinău”

   3358

Primarul general al capitalei, Dorin Chirtoacă, a participat în seara zilei de ieri la spectacolul extraordinar susţinut de Orchestra Naţională de muzică populară „Lăutarii", cu ocazia aniversării a 40-a de la fondarea orchestrei.

În cadrul concertului, primarul Dorin Chirtoacă i-a înmânat maestrului Nicolae Botgros, prim-dirijor şi conducător artistic al Orchestrei „Lăutarii" titlul de „Cetăţean de onoare al oraşului Chişinău".

Cu această ocazie, primarul general a adresat un mesaj de felicitare tuturor celor care activează sau au activat de-a lungul anilor în „Lăutarii". Dorin Chirtoacă a remarcat contribuţia esenţială a domnului Nicolae Botgros şi a orchestrei pe care o conduce la propagarea adevăratelor valori naţionale. „Lăutarii" şi Nicolae Botgros reprezintă adevărata noastră bogăţie. Sunt convins că „Lăutarii" şi Nicolae Botgros vor continua să ne aline sufletul cu cântecele şi creaţia lor încă mulţi ani înainte", a subliniat primarul de Chişinău.

La rândul său, Nicolae Botgros a ţinut să mulţumească pentru acest titlu, menţionând că „reprezintă o apreciere a muncii sale şi a orchestrei pe care o conduce".  

 

Direcţia Relaţii Publice,
Primăria mun. Chişinău