• vezi mai mult
  Liceul Teoretic Cervantes – 70 de ani de la fondare   
  Şedinţa operativă a serviciilor Primăriei Chişinău   
  Primarul interimar, Silvia Radu, a participat la ședința Consiliul local Trușeni   
  Politicile pentru persoanele cu nevoi speciale şi suportul bugetar pentru anul 2018   
 • Prima   /  Presa   /  Comunicate de presă  /  Amenajarea străzii 31 August 1989, în contextul organizării sărbătorilor de iarnă

  Amenajarea străzii 31 August 1989, în contextul organizării sărbătorilor de iarnă

   06.11.2017    267 Accesări    

   Primăria municipiului Chișinău anunță despre continuarea lucrărilor de amenajare a străzii 31 August 1989, în perimetrul str. Al. Pușkin și str. Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni, în contextul organizării manifestărilor dedicate sărbătorilor de iarnă. 

  Astfel, de către serviciile municipale de profil au fost executate o serie de lucrări ce vizează curățirea a 58 arbori și tăierea a 3 arbori bolnavi pe tronsonul vizat, care și-au pierdut din aspectul estetic. De asemenea, în contextul amenajării zonei, au fost efectuate lucrări de plombate a scuarului adiacent Bibliotecii Naționale pe o suprafață de 500 metri, unde va fi amplasat pe perioada sărbătorilor de iarnă un patinoar în aer liber.

  Pe parcursul săptămânii curente, serviciile municipale abilitate planifică efectuarea lucrărilor de asfaltare a trotuarelor și plombare a carosabilului pe tronsonul de stradă vizat, inclusiv a scuarului din vecinătatea Palatului Național „Nicolae Sulac" și evacuarea gheretelor din zonă.