Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Organizarea evenimentelor consacrate Zilei Mondiale a Donatorului de Sânge

   1790

Direcția sănătății a Consiliului Municipal Chișinău a desfășurat astăzi, 13 mai 2015, ședința Grupului de lucru pentru Organizarea evenimentelor consacrate Zilei Mondiale a Donatorului de Sânge, care se va avea loc la 18 iunie 2015, cu genericul „Mulțumesc pentru salvarea vieții mele".

La lucrările ședinței au participat reprezentanții Direcției sănătății, ai Centrului Național de Transfuzie a Sângelui, vicepretorii de sectoare și vicedirectorii medicali din cadrul Instituțiilor Medico - Sanitare Publice ale Asociațiilor Medicale Teritoriale.

În cadrul întrunirii a fost elaborat programul de desfășurare a Zilei Mondiale a donatorului de sânge și au fost desemnate persoanele responsabile pentru realizarea acestui eveniment.

De asemenea, s-a convenit ca în cadrul actualei ediții, să fie realizat parteneriatul devenit tradițional dintre Centrul Național de Transfuzie a Sângelui, Preturile de sector și Instituțiile Medico - Sanitare Publice pentru organizarea și desfășurarea evenimentului de caritate, cu recoltarea sângelui de la persoanele ce pot oferi din inimă acest dar special - sângele uman.

Direcţia Relaţii Publice,
Primăria mun. Chişinău