Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Continuă campania de salubrizare de primăvară

   1915

Primăria municipiului Chişinău anunţă că astăzi, vineri, 3 aprilie 2015, vor continua acţiunile de salubrizare, în cadrul campaniei de curăţenie de primăvară. În acest sens, angajaţii Primăriei Chişinău, ai subdiviziunilor şi întreprinderilor municipale, vor organiza o amplă acţiune de curăţenie în Pădurea-Parc „Calea Orheiului", (str. Florilor, intersecţie cu str. Studenţilor) cu începere de la ora 13.00. 

De asemenea, preturile de sector organizează pe parcursul zilei acţiuni de salubrizare, cu implicarea serviciilor şi întreprinderilor din sector, în parcuri. În acelaţi timp, elevii şi liceenii din instituţiile de învăţământ preuniversitar din Chişinău vor face curăţenie în curţile şcolilor în care învaţă, dar şi în curţile grădiniţelor din capitală.  

Primăria Chişinău invită toţi locuitorii municipiului, asociaţiile de locatari şi voluntarii să participe la acţiunile de salubrizare a oraşului, în cadrul programului de curăţenie de primăvară şi îndeamnă agenţii economici, conducătorii instituţiilor publice, să amenajeze teritoriile adiacente imobilelor pe care le deţin sau îşi desfăşoară activitatea.

Direcţia Relaţii Publice, 
Primăria mun. Chişinău