Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Viceprimarul Angela Cutasevici a avut o întrevedere cu Guy Levi, expert în educație din Israel

   826

Viceprimarul Angela Cutasevici a avut vineri o întrevedere cu Guy Levi, expert în educație din statul Israel, care se află la Chișinău pentru a participa la Conferința municipală: „Rolul educației pentru pace și dezvoltare sustenabilă”, organizată de Primăria Municipiului Chișinău în contextul celebrării Zilei Internaționale a Educației.

În cadrul dialogului dintre părți au fost abordate subiecte privind reușitele municipiului Chișinău în cadrul Programului PISA 2020, la care a fost parte. PISA este Programul Organizației pentru Dezvoltare Economică (OECD) prin care se desfășoară evaluarea internațională a elevilor. PISA măsoară capacitatea elevilor de 15 ani de a-și folosi cunoștințele și abilitățile de citire, matematică și științe, pentru a face față provocărilor din viața reală.

Totodată, în cadrul Conferinței municipale: „Rolul educației pentru pace și dezvoltare sustenabilă”, care va avea loc sâmbătă, 27 ianuarie 2024,  Guy Levi va avea o prezentare pe subiectul: Modelarea viitorului educației din perspectiva Organizației pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OECD).