Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Suspendarea traficului rutier pe str. Tighina, în perimetrul str. București și str. M. Kogălniceanu

   1112

Primăria Municipiului Chișinău informează că în perioada: 16 - 30 septembrie 2023, va fi suspendat traficul rutier pe str. Tighina, tronsonul cuprins între str. București și str. M. Kogălniceanu, cu blocarea intersecțiilor din str. București - str. M. Kogălniceanu.

Măsura este luată în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de reparație pe tronsonul menționat din str. Tighina.

În perioada executării lucrărilor de reconstrucție a str. Tighina, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

Traseul rutei de autobuz nr. 9 se modifică după cum urmează: tur - de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Ismail, str. Pann Halippa, str. Ion Inculeț și în continuare pe traseul stabilit.

Traseul rutei de microbuz nr. 191 se modifică după cum urmează: tur - de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Ismail, str. Pann Halippa, str. Ion Inculeț și în continuare pe traseul stabilit.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.

Primăria Municipiului Chișinău vine cu scuzele de rigoare către cetățenii urbei pentru incomoditățile create.