Pagina oficială a Municipiului Chișinău
-
Resetare

Conferința „Familia, școala, comunitatea: incluziune în acțiune”

   454

Data și locul desfășurării: 30 noiembrie 2023, aula Clasa Viitorului a Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă”, municipiul Chișinău. 

Descriere eveniment: Conferința „Familia, școala, comunitatea: incluziune în acțiune”. Evenimentul are scopul de a sensibiliza societatea civilă asupra problemelor părinților și elevilor cu cerințe educaționale speciale, consolidarea practicilor incluzive, în contextul marcării „Zilei Internaționale a persoanelor cu dizabilități”.

Organizatori: Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău în colaborare cu Asociația de Jocuri Intelectuale din Republica Moldova.

Program: 

Ora: 15:00 – 17:30 - Atelier: „Copiii cu necesități educaționale speciale în procesul educațional”. Participanți: cadrele didactice și de conducere, psihologii și lucrătorii centrelor resursă din instituțiile de învățământ general
Ora: 18:00 – 20:10 - Atelier: „Rolul familiei în integrarea copiilor cu necesități educaționale speciale în societate”. Participanți: părinții copiilor cu cerințe educaționale speciale.