Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Mesajul primarului general, dl Dorin Chirtoacă, adresat cu ocazia Hramului localităţilor: Stăuceni, Coloniţa, Revaca şi Buneţ

   2506

Stimaţi cetăţeni ai localităţilor Stăuceni, Coloniţa,  Revaca şi Buneţ! 

Hramului localităţii este un prilej de bucurie şi sfinţenie pentru fiecare dintre noi. Această zi ne face mai toleranţi şi mai deschişi unii faţă de alţii, mai receptivi şi mai responsabili pentru prezentul şi viitorul satului/oraşului în care trăim.

Sărbătoarea Naşterii Maicii Domnului ne întăreşte în convingerea că prin unire şi comunicare, prin implicarea fiecăruia dintre noi, putem transforma localitatea în care trăim în una mai curată, mai luminată, mai înverzită, mai prosperă - o localitate cu adevărat europeană.

Din 2007 şi până în prezent, municipalitatea acordă o atenţie deosebită satelor şi oraşelor din componenţa municipiului Chişinău, planificând surse importante din bugetul capitalei, anume pentru proiecte investiţionale în localităţile rurale. Aici se construiesc tot mai multe apeducte, gazoducte, reţele de canalizare. În instituţiile sociale sunt reconstruite cazangerii, sunt reparate şcoli, grădiniţe şi spitale. Astfel, administraţia Capitalei depune toate eforturile ca viaţa cetăţenilor municipiului din localităţile rurale să fie tot mai aproape de cea a orăşenilor.

Sănătate, prosperitate şi bucurie în casele dumneavoastră!

Cu respect, Dorin Chirtoacă,  
Primar general al municipiului Chişinău

21 septembrie 2011