Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Edilul capitalei a solicitat implicarea conștiincioasă a responsabililor în gestionarea treburilor curente ale municipalității

   1090

Primarul General, Ion Ceban, a îndemnat managerii subdiviziunilor municipale să gestioneze conștiincios și cu eficacitate treburile pe domeniile de responsabilitate în noul an. Declarații în acest sens au fost făcute de edilul capitalei în cadrul ședinței operative a Primăriei Chișinău desfășurată marți, 2 ianuarie 2024.

Potrivit lui Ion Ceban municipalitatea și-a planificat să inițieze mai multe proiecte, pe diferite domenii de dezvoltare, în anul curent. Iar pentru realizarea acestor obiective este imperios necesară unitatea tuturor pentru a soluționa multitudinea de probleme și provocări care stau astăzi pe agenda autorităților capitalei.

„Dragi colegi, vă rog, să fiți responsabili la locul de muncă și implicați ca de fiecare dată în tot ceea ce faceți. Nu o să vină nimeni să soluționeze problemele în locul nostru. Să nu căutăm vinovați din afară sau din interior, trebuie să punem umăr de la umăr ca să schimbăm lucrurile în bine, aici, la noi acasă”, a conchis edilul capitalei.

Totodată, Ion Ceban a menționat că problemele cu care se confruntă cetățenii trebuie soluționate împreună, iar calitatea serviciilor prestate să fie înaltă, chiar dacă există forțe care își doresc în continuare să submineze prin diferite presiuni capacitatea de a gestiona treburile publice în Municipiul Chișinău.