Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Tinerii din capitală sunt invitați duminică, 26 mai 2024, la Forumul Municipal al Tinerilor

   756

Primăria Municipiului Chișinău informează că duminică, 26 mai 2024, începând cu ora 10:00, la Digital Park, str. Mihai Viteazul, 15, va avea loc Forumul Municipal al Tinerilor. La eveniment sunt invitați tinerii din capitală.

Forumul Municipal al Tinerilor este organizat anual de Centrul Municipal de Tineret și are ca scop abordarea necesităților, provocărilor și aspirațiilor tinerilor din Chișinău, precum și identificarea soluțiilor, acțiunilor pentru o dezvoltare eficientă a sectorului de tineret.

În cadrul forumului vor fi prezentate rezultatele ultimului sondaj realizat în capitală, privind necesitățile tinerilor. Tot aici, tinerii vor putea participa la sesiuni de lucru pe principale subiectele abordate în sondaj: Dezvoltarea personală; Angajarea în câmpul muncii și abilitățile antreprenoriale; Implicarea civică și participarea la procesul decizional; Discriminarea și incluziunea socială.

La finalul zilei, în Grădina Digital Park, tinerii vor avea parte de un concert susținut de îndrăgitul interpret Satoshi.

Tinerii interesați să participe la eveniment se pot înregistra accesând link-ul
https://shorturl.at/mCDST.

Vino să întâlnești alți tineri din Chișinău, să împărtășești idei, să construim împreună viitorul orașului!

Nu sta deoparte! Alege să te implici!