Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Chişinăul amână repetat încheierea sezonului de încălzire, din cauza vremii instabile

   2528

Autorităţile municipale au decis să amâne încheierea sezonului de încălzire, cel puţin pentru încă o săptămână. După cum a menţionat în cadrul şedinţei operative primarul general Dorin Chirtoacă, deocamdată este devreme sistarea livrării agentului termic, deoarece în zilele următoare se prevăd ploi şi temperaturi scăzute.
În acelaşi timp, viceprimarul Vlad Coteţ a afirmat că la finele săptămânii curente temperatura aerului se va stabili mai mare de 8 grade. Responsabilul a opinat că abia începând cu data de 7 – 8 aprilie, municipalitatea va dispune deconectarea livrării agentului termic de la sistemul centralizat de termoficare.




În context, Dorin Chirtoacă a declarat că va semna dispoziţia cu privire la încheierea sezonului de încălzire după ce va fi clar că temperatura aerului se va încălzi.




Amintim că anterior autorităţile municipale au dispus ca, la cererea locatarilor, gestionarii fondului locativ de comun acord cu reprezentanţii SA „Termocom” să regleze temperatura agentului termic la fiecare bloc locativ aparte.




Direcţia Relaţii Publice,


Primăria mun. Chişinău