Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Anunț privind programul de activitate al Liceului Teoretic „Liviu Deleanu”, în perioada 8-12 aprilie, curent

   304

Primăria Chișinău informează ca astăzi, 06 aprilie 2024, a avut loc ședința Comisiei pentru Situații Excepționale a sectorul ui Buiucani, în vederea evaluării situației ca urmare a incendiului produs la Liceul Teoretic „Liviu Deleanu”.

La ședință au participat: reprezentanții Preturii Buiucani,Direcției Generale Educație, Tineret și Sport, Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Asociației medicale teritoriale, Poliția, Administrația instituției de învățământ LT „Liviu Deleanu”, precum și alte structuri abilitate.

Astfel, membrii CSE Buiucani au decis ca în perioada 08-12 aprilie 2024, elevii instituției de învățământ să continue studiile la distanță, în format on-line.

Decizia a fost dictată de necesitatea lichidării consecințelor incendiului, salubrizarea spațiilor, precum și amenajarea cosmetică a unor încăperi de la etajul 1 și subsol.

Totodată, în perioada menționată, serviciile de profil vor asigura activitățile legate de amenajarea, curățarea și crearea unui spațiu sigur pentru revenirea elevilor la ore.

Pe această cale, asigurăm comunitatea școlară că vor fi depuse eforturi pentru a restabili în termeni restrânși condițiile necesare și pentru a asigura un mediu de învățare sigur și securizat pentru elevi și personalul didactic.